Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Folytatjuk akciónkat!

AKCIÓNK 2021.08.31.-ÉN VÉGET ÉRT!

Folytatjuk sikeres akciónkat, miszerint:

Vásároljon nálunk 200 ezer forint felett és vigyen haza akár egy 50.000.- forint értékű szabadon felhasználható Extreme Digital ajándékkártyát! Amennyiben 200 ezer forint alatt vásárol, meglepetés ajándékcsomagot választhat.

Mindenki szeret ajándékot kapni

Szeretnénk megköszönni, hogy nálunk vásárol, mert mi valóban hálásak vagyunk mindenkinek, aki minket választ. Köszönetünk kifejezésének legegyszerűbb módja, ha megajándékozzuk Önt egy különleges, nagy értékű ajándékkal. Ehhez mi egy olyan ajándékutalványt választottunk, amivel azt vásárol magának, amit csak szeretne. Szempont volt továbbá, hogy tudjon választani több százezer termékből, ezért az Extrém Digital ajándékkártyára esett a választásunk. Így valóban azt vásárolhat magának, amit szeretne, nem fogjuk felesleges dolgokkal elárasztani.

Egyszerűbb megkapni, mint gondolná

A megrendelés véglegesítésénél a rendszer felajánlja Önnek a vásárlás után járó ajándékutalványt, csak el kell fogadnia. A számla összegének befizetése után már küldjük is a kiválasztott utalványt, miután ügyfélszolgálatunk egyeztetett Önnel. A választható ajándékutalványok értéke a következők szerint választható: 

Vásárlás bruttó értéke Utalvány bruttó értéke
200.000.- forint felett 10.000.- forint
300.000.- forint felett 15.000.- forint
400.000.- forint felett 20.000.- forint
600.000.- forint felett 30.000.- forint
800.000.- forint felett 40.000.- forint
1.000.000.- forint felett 50.000.- forint

 

Rendben van, de ez az ajándék túl nagy értékű ahhoz, hogy ne legyen trükk

Pedig nincs trükk! :-) A vásárlás és a számla rendezése után azonnal küldjük Önnek a kiválasztott utalvány levélben, vagy e-mailben. Az utalvány értékért valóban bármit választhat az edigital.hu oldalán feltüntetett termékek közül. Az ajándékutalványt 1 évig lehet felhasználni és bárki részére átruházható. Ennyire egyszerű! 

Gondoltunk azokra is, akik nem vásárolnak 200.000.- forint felett

Aki nem vásárol a megadott vásárlási érték felett, nekik egy különleges meglepetés ajándékcsomagot küldünk. Nem kell mást tenni, mint bejelölni a vásárlás végén, hogy szeretné megkapni az ajándékot.

De mi a helyzet a VIP tagokkal

Természetesen VIP tagjaink is kérhetik a vásárlás után járó ajándékutalványt, amennyiben online, a webshopban megadott árakon vásárolnak. Aki a személyes árajánlat elfogadása alapján vásárol, választhatja a VIP tagjaink részére kitalált hűségpont rendszerünket. Kattintson ide és kérjen részletes tájékoztatót! Üzletkötőnk hamarosan felkeresi Önt a részletekkel.