Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Partner vélemények

"Nagy könnyebbség, hogy az alumínium zártszelvényeket pontos méretre vágva tudták szállítani, mert műhely nélkül, célszerszámok nélkül ez elég nehéz lett volna házilag." Major István, Adatmentés Kft.

"Rugalmas, precíz és hozzáértő. Ezek a jellemzők az önök munkájára és a segítőkészségükre. Mi köszönjük a közreműködésüket, bízom benne ,hogy hosszútávú kapcsolatot fogunk ápolni." Jánosa János, Lemezfedés Kft.

"Rugalmas és korrekt ügyintézés, versenyképes árak, érthető és kezelhető honlap." Rujder Zoltán, ZEGO Kft.

"Eddig minden szuper volt. :)" Csokán János, Mező-Profit Kft.

"Pontosan, a kért időpontban szállítottak." Rózsavölgyi Gábor

"A kiszállitó kollégát több ponttal is jutalmaztam volna. Nagyon kedves, becsületes éls segitőkész volt! Máskor is Önöknél rendelek ezentúl. Mindent köszönök!" Szucsák János

"A kiszállító kolléga rendkívül kedves és segítőkész volt. Az ügyfélszolgálaton pedig minden kérdésemre azonnal választ kaptam. Segítőkészek és nagyon kedvesek voltak. :-)" Hajdú Szilvia, Spedd Analytics Kft.

"A sofőr nagyon rendes és segítőkész volt, ritka az ilyen. Köszönöm." Tresó Bálint, T-CAD Stúdió Bt.

"Nagyon tetszett , hogy termékként kezeltek az árut és nem félvállról ( “ jól van az úgy “ v. “ úgyis elvágod “) . A továbbiakban is szívesen rendelnénk önöktől !" Kiss Zoltán E.V.

"Tetszett hogy a kedves kolléganőjük (telefonos) a nap bármely részén készre áll." IFFM Technology Kft.

"Valószínű, hogy lesz még vásárlásom a cégtől. Ebben azt hiszem minden benne van. ;)" Püspöki György, Turbo M KFt.

"Nagyon ritka manapság az ilyen, korrekt, megbízható, ügyfél központú és kedves, rugalmas cég. Örülök, hogy megismerhettem és partnere lehetek." Szibert Éva, Orion Media Agency Kft.

"Hálásan köszönöm a Kolléganő által tanúsított udvarias, figyelmes kiszolgáltatást, a kérdéseimre végtelen türelemmel adott válaszokat A Gépkocsivezető (kiszállító) is barátságos, türelmes, és segítőkész volt. Bár én nem dolgozom már, és a most rendelt anyagot is barkácsolási céllal vásároltam, de úgy gondolom, hogy a megrendelés, információk, szállítás korrektsége miatt - amennyiben a jövőben ilyen vagy hasonló terméket vásárolok - akkor azt biztosan Önöktől fogom beszerezni, sőt ismeretségi körömben is ajánlani fogom Önöket. Nagy kár, hogy nem mindenhol így állnak a vásárlókhoz!!! Még egyszer köszönet mindenért!" Németh György

"Megrendelésemet megszakítottam más elfoglaltság miatt, és meglepetten tapasztaltam kedves figyelmeztetésüket a rendelés befejezésére! :)) Rendkívül kedves, udvarias, segítőkész volt a szállító, meglepetés is jól esett!" Horváth Úr

"Példaértékű ügyfélkezelés, példaértékű működés! A gépkocsivezető nagyon kedves és segítőkész volt. Mindemellett az árképzésük is nagyon jó. Legközelebb is Önöktől rendelek, ha ALU profilokra lesz szükségem. Minden jót kívánok Önöknek! :)" Nagy Zoltán

"Örömmel tölt el mikor egy cég, pontosan gyorsan és kedvesen teljesít. Máskor is önöktől rendelek, ajánlani tudom mindenkinek, a kiszállítás is tökéletes és baráti volt." Lukács László és társa Kft.

Köszönjük az értékeléseket! Vasaruhaz.hu csapata