Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Legyen Ön is kiemelt, VIP partnerünk!

Legyen Ön is kiemelt, VIP partnerünk! Szeretne sokkal jobb áron vásárolni? Érdekelné gyorsabb kiszállítás plusz költségek nélkül? Sok előny mellett ezeket is élvezheti VIP partnerünkként. Érdemes most regisztrálnia!

 

Cégünk indulása óta kiemelt figyelemmel kezeljük azon ügyfeleinket, akik folyamatosan, nagyobb értékben vásárolnak tőlünk. Mára már teljesen külön kezeljük kiemelt vásárlóinkat, számukra hoztuk létre a VIP partner programot, ami a következő előnyökkel jár:

INGYENES kiszállítás
- Kiskereskedelmi árainknál kedvezőbb, akár 25-30%-kal jobb árakon vásárolhat tőlünk, egyéni árajánlat alapján
- Egy megkülönböztetett telefonszámon érhet el minket a gyorsabb, pontosabb kiszolgálás érdekében, akár nyitvatartási időn kívül is. Ez a telefonszám a nagyközönség számára nem nyilvános.
Kiemelt e-mail cím a még gördülékenyebb levelezés, gyorsabb válaszadás érdekében
Gyorsabb kiszállítás, akár már másnapra
Megemelt hitelkeret, a vállalkozás igényei, eredményei alapján
- Ötvözői anyagárak emelkedésének előrejelzésének kommunikálása 
Utólagos fizetési lehetőség, akár 60 napos halasztással
- Személyre szabott akciók, az Önök által legtöbbet használt termékeket megcélozva
- Különleges meglepetések egész évben
 
Hogyan lehet VIP tag? A VIP tagság semmilyen kötelezettséggel nem jár. Nem kérjük, hogy írjon alá velünk szerződést, nem kérjük, hogy vállalja, hogy több milliárd forintért fog vásárolni tőlünk egy éven belül. Egy dolgot szeretnénk csupán! Valóban legyen folyamatos az általunk forgalmazott termékek felhasználása vállalkozásában és amennyiben ismét beszerzésre kerül sor, ne felejtsen el minket megkeresni szándékával. Csupán csak ennyi! Sajnos egy-két vásárlási szándékra nem tudjuk felajánlani a VIP partneri programot. Megértését köszönjük.
 
Szeretne VIP partnerünk lenni? Legyen kedves kitölteni ezt az űrlapot. Miután ezt elküldte nekünk, hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot. Amennyiben szeretne részletesebb tájékoztatást, kérje üzletkötőnket.